Foto: privat

Pressemelding

Fra første mai går Espen Gleinsvåg fra Dønna over i ei nyopprettet stilling som prosjektleder i Nova Sea, hvor han skal ha ansvar for prosessen med bygging av nytt slakteri på Lovund.

Gleinsvåg kommer fra stillingen som seksjonsleder i Multiconsult, avdeling Helgeland – Salten, og er selv svært fornøyd med å ha kapret jobben.

- Nova Sea er en attraktiv arbeidsgiver her på Helgeland med mange flinke folk. Jeg gleder meg til å komme til Lovund og bli bedre kjent der ute og komme i gang med nye oppgaver. Prosjektet er selvfølgelig stort, komplekst og har sine utfordringer, men det gjør bare jobben som prosjektleder ekstra spennendende, forteller Gleinsvåg.

Lang erfaring

Espen Gleinsvåg er utdannet sivilingeniør innen industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU. Han har flere års variert og relevant erfaring med ulike prosjekter innenfor leverandør- og bygningsindustrien. Gjennom jobben i Multiconsult har han også opparbeidet seg erfaring rundt bygging av flere landbaserte sette- og matfiskanlegg.

- Jeg ser fram til å ta fatt på en ny utfordring, hvor jeg får brukt kompetansen min på en annen måte enn tidligere. Jeg har aldri før arbeidet for byggherre og det blir spennende å ta så stor del i utformingen av et innovativt, moderne og nytt slakteri. Jeg tror min kompetanse og erfaring fra Multiconsult vil komme godt med i denne prosessen, fortsetter Gleinsvåg.

Dobler kapasiteten

Nova Sea sitt nye slakteri skal ha en kapasitet på opp til 100 000 tonn, som tilsvarer en dobling av dagens kapasitet og det vil stå klart allerede om 4 til 5 år. Investeringsrammen er på opp mot en milliard kroner. Administrerende direktør i Nova Sea, Tom Eirik Aasjord, er svært fornøyd med den nye ansettelsen.

- Espen har mye relevant erfaring som vi er glade for å kunne dra nytte av i Nova Sea. Når vi besluttet å bygge nytt slakteri, handlet det også om å henge med i utviklingen og finne moderne teknologiske og innovative løsninger. Der tror vi Espen er rett person. Vi er svært godt fornøyde med å ha fått han med på laget, avslutter Aasjord.

 


Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter