FORNØYD: Basesjef Ståle Edvardsen i Asco på Horvnes. Foto: Morten Hofstad

Morten Hofstad Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Asco skal drive baseaktivitet for Equinor i Sandnessjøen i to år framover.

ASCO Norge er tildelt 2 års opsjon på terminal- og lagertjenester for Equinor i Sandnessjøen.

– Dette er meget gledelig og en viktig kontrakt for oss, sier administrerende direktør i ASCO Norge, Runar Hatletvedt i ei pressemelding.

– Equinor har vært en viktig kunde for ASCO Norge i flere år. Kontrakten sikrer ASCOs aktiviteter og arbeidsplasser i Sandnessjøen fram til 2023.

Kontrakten trer i kraft 1. juli 2021, og har en varighet på to år. Tildelingen er en del av en større kontraktsrunde for tjenester på kystbaser langs hele norskekysten som gjelder for Equinor-opererte lisenser på norsk sokkel.

– Opsjonsutøvelsen vil sikre arbeidsplassene relatert til Equinors aktivitet ved ASCO Base Sandnessjøen i ytterligere to år og gir stabilitet og forutsigbarhet i en markedssituasjon som er preget av høy endringstakt og usikkerhet. Dette gir oss arbeidsro til å videreutvikle våre strategier for å være enda bedre posisjonert for nye anbud og forretningsområder, sier basesjef ved ASCO Base Sandnessjøen, Ståle Edvardsen.


Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter