Får pris: Grytåga Settefisk AS er kåret til årets lærebedrift av Tverrfaglig Opplæringskontor ytre Helgeland. Her ved Trond Arne Myrvold (f.v.), Ronny Slotterøy og Martin Olsen. Foto: Vibeke Reinertsen

 

Therese Jægtvik Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Grytåga Settefisk AS ble kåret til årets lærebedrift 2019.

Hvert år deler Tverrfaglig Opplæringskontor ytre Helgeland ut opplæringsprisen til en bedrift som har utmerket seg innen fagopplæring. Prisen for 2019 gikk til Grytåga Settefisk AS i Husvika.

Solid lærebedrift

Tverrfaglig Opplæringskontor ytre Helgeland roser bedriften for å ha vært en solid lærebedrift i flere år, og at lærlingene følges godt opp under læretiden.

– De har jevnt utdannet flinke og ferdig uteksaminerte kandidater. Lærlingene følges svært godt gjennom læretiden. Dette leder til trivsel og gode resultater på avlagte fagprøver, skriver TOYH i en pressemelding.

– Vi har også to sterke fagledere, Trond Arne og Martin, som følger godt opp og skapt et godt miljø for læring, sier driftsleder ved Grytåga Settefisk, Ronny Slotterøy i samme pressemelding.

Jenter søker læreplass

Slotterøy forteller at han er stolt av at bedriften utdanner dyktige fagarbeidere og kan sende de videre på sin karrierevei etter bestått fagbrev.

– Vi trenger ungdom, og det er artig å se at jenter har en økende interesse for faget. De er gjerne bevisst fra tidlig av at dette skal de jobbe med, sier Ronny Slotterøy og Martin Olsen.

Grytåga er også utplasseringsbedrift og tar imot skole elever fra Inndyr, Val og Toft.

– Det er en fin rekrutteringsarena, der vi får vist frem hva vi gjør og hvem vi er. Ryktet går at dette er en fin plass å være på, sier Olsen.

 


Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter