Morten Hofstad Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Polar Tugs har doblet inntektene på fire år, og satte ny rekord i fjor.

Polar Tugs driver maritime tjenester med tre slepebåter og en lekter. I fjor hadde firmaet 43,7 millioner i inntekter, mot 34 millioner året før. I løpet av fire år er inntektene med enn doblet.

– Bedre i år

Fjorårets overskudd på 2,4 millioner er det største siden firmaet ble startet i 2002. Jarl Åge Aaker eier 80 prosent av rederiet. Resten eies av Nils Jenssen, bedre kjent som ordfører i Dønna.

Aaker hadde ikke så mye tid til å snakke med Helgelands Blad, fredag, men opplyser at fjorårets ikke er toppen. – Det blir bedre i år, sier Aaker.

Stor aktivitet

Ifølge Brønnøysundregistrene har Polar Tugs for tiden 46 ansatte, og er dermed en av de største private arbeidsgiverne i Dønna kommune.

– Vi har kunder i flere næringer, men i hovedsak innen havbruk/oppdrettsnæring og entreprenører. Typer slep: Rør, merder, lekterslep med steinmasser, betongelementer, flåter, vindmøller, skriver firmaet på egne hjemmesider.

 


Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter