llustrasjonsbilde (avviker noe fra endelig leveranse): AKVA group

Pressemelding

Lovundlaks har valgt AKVA group som leverandør av en AC 450 tonn Comfort fôrflåte. Dette er den femte flåten som selskapet leverer til oppdretteren.

Mens de fire første fôrflåtene er ganske likt utstyrt, er den nye flåten utstyrt med åtte luftfôringslinjer, 2×200 kva aggregat, AKVA Hybrid batteriløsning og kamerasystem for 14 merder. I tillegg kommer fôrflåten med Novec brannslukkesystem, redningsflåte og skrårampe for utskyvning av liten båt.

- Det er en grunn til at vi bestiller en femte fôrflåte fra samme leverandør. AKVA group sine fôrflåter treffer skjæringspunktet mellom robusthet, komfort, sikkerhet og økonomi – og sikrer gode produksjonsresultater året rundt samtidig som hensynet til våre ansattes helse, miljø og sikkerhet er best mulig ivaretatt. AKVA group har i tillegg de tekniske løsningene for hybridflåter klar, og det er et stort pluss, sier daglig leder i Lovundlaks, Jacob Palmer Meland.

– Lovundlaks er en svært veldrevet virksomhet som har hatt en flott utvikling. Det er en stor anerkjennelse for AKVA group at de har tillit til oss og at de nå bestiller enda en AKVA fôrflåte, sier Hans-Øyvind Sagen, salgsdirektør Nordic i AKVA group i en pressemelding.


Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter