visual360

Brønnøybedrift har fått kontrakt med Equinor

DEMONSTRERTE: Daglig leder Martin Moe og styreleder Trond Eide presenterte Visual360 på Ramtindkonferansen i fjor. foto: simon aldra

Matti Riesto, BA

Firmaet Visual360 som holder til i Brønnøysund har inngått en rammeavtale på tre år med Equinor, med opsjon på 2 + 2 år til.

Brønnøyfirmaet tilbyr 3D-scanning og en digital samhandlingsplattform for virtuell planlegging av bygninger/fasiliteter. Visual360 lanserte sine produkter i høst, og har Torghatten ASA, NTNU, SAP, Boligpartner og HENT på sin kundeliste.

Styreleder og med-gründer for Visual360 er Trond Eide, opprinnelig fra Sandnessjøen, som også har levert medietjenester til oljebransjen gjennom selskapet News on Request. Med seg har han daglig leder Martin Moe, Harald Krokaa, Aleksander Danielsen samt en del innleide på prosjekt.

3D-scanning

Overfor leverandørnettverket Petroarctic forklarer Eide selskapets virksomhet slik:

– I korte trekk leverer vi en løsning for kostnadseffektiv 3D-scanning av bygninger og arealer, samt en løsning for å prosessere «flate» plantegninger om til nettbaserte, virtuelle plantegninger i 3D. Teknologiene henger sammen og er forberedt for utvidet virkelighet eller Virtual Reality, noe som gjør dem godt egnet for digital samhandling. Vi er takknemlig og ydmyk overfor tilliten vi har fått hos Equinor. Ikke minst er vi stolt av at vi som nordnorsk selskap kan tilby innovative løsninger som passer inn i Equinors satsing på ny teknologi.

Gode tall

Selskapet ble stiftet i 2011 og har gått med overskudd siden starten. I 2017 passerte omsetningen for første gang millionen. Visual360 omsatte da for 2,1 millioner kroner og fikk et driftsresultat på 1,092 millioner og et resultat før skatt på 853.000 kroner. Trond Eide ønsker ikke å kommentere størrelsen på Equinor-avtalen eller selskapets regnskapstall.

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter