ONS Helgeland.2018

-Vi er klare til ta på oss nye oppgaver innen olje- og gass 

Delegasjonen fra Helgeland og Ingelin Noresjø Foto: Susanne Forsland

-Vi er veldig gode på landbasert industri i Nordland. Men det er en litt for godt bevart hemmelighet for både den nasjonale og internasjonale olje- og gass industrien, sier Noresjø i en melding fra Nordland fylkeskommune.

Nye muligheter

Hun mener selskapene i nord sitter på god og viktig kompetanse som i mye større grad bør benyttes innenfor havbasert industri. 

ONS er en viktig møteplass for å knytte nye kontakter og møte potensielle samarbeidspartnere for fremtiden. Jeg er veldig glad for å være her sammen med de 150 andre deltakere fra Nord-Norge som representerer ikke mindre enn 60 selskaper sier næringsråden. 

-Selskapene i nord er klare til å ta på seg nye oppgaver.  Nå skal vi bruke de neste dagene til å formidle hvem vi er, hva vi kan og skape nye samarbeids kontakter for fremtiden.

Om ONS

Offshore Northern Seas (ONS) arrangeres annen hvert år i Stavanger og har som formål å være en møteplass for den internasjonale energibransjen. Hovedtemaet for ONS- konferansen 2018 er «Innovate». Med det ønsker man å sette dagsorden og presentere nye tanker, metoder og teknologi for en mer klimavennlig energibransje

 

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
 
Petter Kaasen
annonsekonsulent,
tlf. 75 07 03 84
Mob: 957 33 008
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
tlf. 75 07 03 16
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter