Luis Araujo akersolutions

Toppledelsen i Aker Solutions besøkte Sandnessjøen

MØTTE STABEN: Konsernsjef Luis Araujo i Aker Solutions i møte med de ansatte på Strendene i Sandnessjøen. foto: morten hofstad

Morten Hofstad Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mandag landet toppledelsen i Aker Solutions i Sandnessjøen. Budskapet er langsiktig vekst i lokal aktivitet.

Konsernsjef i Aker Solutions, brasilianeren Luis Araujo, kom sammen med hovedtillitsvalgt og medlem av konsernstyret, Hilde Karlsen, som er fra Sandnessjøen. Dessuten fulge flere av konsernet sentrale tillitsvalgte med på turen nordover.

– Langsiktig

Et poeng med besøket er å markere at Aker Solutions har langsiktige målsettinger med etableringen og aktiviteten i basebyen.

– Sandnessjøen og Nord-Norge spiller en viktig rolle i den langsiktige strategien til Aker Solutions. Vår tilstedeværelse skal bidra til økt aktivitet og verdiskaping i lokalsamfunnet, sier Luis Araujo til Helgelands Blad.

Brasilianeren har vært toppsjef i det Røkke-kontrollerte konsernet siden juli 2014, halvannet år etter at Aker Solutions etablerte seg i Sandnessjøen. Han har likevel ikke vært her før nå.

– Dette er første gang jeg besøker Sandnessjøen, og jeg ser frem til å lære mer om hvordan det lokale teamet bidrar med prosjektleveranser i verdensklasse til noen av våre viktigste kunder.

– Sandnessjøen er sentral i vår leveransemodell knyttet til offshoreprosjekter i nord, inkludert Barentshavet, sa Araujo blant annet i møte med de ansatte i anlegget på Strendene.

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter