RAMCO inspeksjon

RAMCO med langsiktig Equinor avtale

Foto: RAMCO

RAMCO, internasjonale spesialist innen klargjøring, inspeksjon, overflatebehandling og preservering av OCTG (oil country tubular goods), har inngått kontrakt med Equinor om inspeksjon og klargjøring av fôringsrør og produksjonsrør i Norge. Kontrakten har en verdi på over 10 millioner dollar per år fram til 2024, melder selskapet.

Denne nye kontrakten, som i utgangspunktet gjelder i to år, dekker oppdrag utført i Florø og Sandnessjøen. Her skal RAMCO gjøre rørene driftsklare – et konsept som selskapet var først ute med, og som innebærer at rørene er helt klare til bruk før de når offshore rigg. Avtalen gir mulighet for forlengelse etter to og fire år.

Arild Moe, adm. dir. for RAMCO Norway, uttaler: - Etter den norske regjeringens klare engasjement på norsk kontinentalsokkel med kunngjøringen av den siste lisensrunden i både nye og modne områder, er det optimisme med tanke på en bærekraftig fremtid. Vi er en del av dette ved å skape ekte verdi i forsyningskjeden, noe denne kontrakten er et eksempel på.

RAMCO ble etablert i 1977 i Aberdeen i Storbritannia og etter fire tiår er det fortsatt et uavhengig selskap med et sterkt internasjonalt fotavtrykk. Selskapet er også etablert på Helgelandsbase i Sandnessjøen. Kontrakten sikrer videre sysselsetting for avdelinges tre ansatte.

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter