torolfChristensen.equienor

Stor interesse for Offshore Nordland 

NESTEN FERDIG: I 2012 deltok prosjektdirektør i Equinor, Torolf Christensen, på Offshore Nordland for å fortelle om hvordan Aasta Hansteen-prosjektet skulle gjennomføres. I år er han tilbake for å fortelle om hvordan det faktisk gikk. Foto: Morten Hofstad

Påmeldingene strømmer på til arrangøren av den 19. olje-og gasskonferansen som avholdes i Sandnessjøen 5.-6. juni 2018. Men Helgeland Regionråd som er arrangør, melder om at det fortsatt er ledige plasser for de som ønsker å delta.

Årets konferanse har følgende hovedtemaer; Utdanning, kompetanse og arbeidsmarkedet – levedyktige samfunn, Drift og igangsetting og Norskehavet i sentrum

Konferansen har i år sikret seg store og tunge navn innen norsk næringsliv som bl.a Kristin Skogen Lund, administrerende direktør i NHO, Frode Leversund, administrerende direktør i Gassco, Bente Nyland, oljedirektør i Oljedirektoratet og Karl Erik Schjøtt-Pedersen, administrerende direktør i Norsk olje og gass.

Spennende ny aktør på Nordland-sokkelen; Wintershall

Boringen på det spennende Balderbrå-prospektet vest av Helgeland har påvist 7-19 milliarder kubikkmeter utvinnbar gass, og 1-3 millioner kubikkmeter kondensat.
Jonny Guddingsmo fra Wintershall kommer til konferansen og vil snakke om nye muligheter i Norskehavet.

Konferansen i Sandnessjøen har utviklet seg positivit i alle år og er blitt en viktig arena for aktører fra olje- og gassnæringen og lokalt næringsliv i hele regionen. Møteledere er Andreas Inselseth fra Olje-og gassklynge Helgeland og Lise Susanne Fredriksen fra Aker Solutions.

Equinor Supplier day - Sandnessjøen 5. juni

I år arrangerer Equinor (tidligere Statoil) i samarbeid med Petro Arctic leverandørdag på Scandic Syv Søstre - en arena hvor Equinor ønsker å møte leverandørindustrien for informasjon og dialog.

Arrangementet arrangeres også i år i forbindelse med konferansen Offshore Nordland og starter opp med mingling og registrering fra kl. 08.00 og avslutter før konferansestart ca. kl. 11.30, sier industrikoordinator Kirsten Angelsen i Equinor og prosjektleder Andreas Inselseth i Petro Arctic.

 

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
 
Petter Kaasen
annonsekonsulent,
Mob: 957 33 008
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter