Storaktør forventer økt aktivitet

Morten Hofstad Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

CCB-konsernet i Bergen, som er største eier i Helgelandsbase, forventer økt aktivitet knyttet til service på subsea-utstyr i Sandnessjøen.

Søker bolig og folk

I en annonse i Helgelands Blad søker konsernet etter fire boenheter i Sandnessjøen, for leie på åremål, for egne tilreisende fagfolk.

– Men vi er også på jakt etter lokal arbeidskraft, sier sjef for CCB Subsea, Nils-Fredrik Fjærvik.

– Folk med fagbrev som industrimekanikere eller landbruksmekanikere hadde vært flott å komme i kontakt med, folk som har erfaring med å skru på traktorer og biler, sier Fjærvik.

Mer å gjøre

Bakgrunnen for satsingen er voksende oppdragsmengde, spesielt innenfor eksisterende kontrakter med Statoil.

– Akkurat nå handler det om Aasta Hansteen. Boringen, sammen med mobilisering og demobilisering av utstyr. 2018 ser så langt bra ut for oss. 2019 er litt mindre oversiktlig foreløpig, men Sandnessjøen er interessant for oss framover, sier Fjærvik.

Flere steder

I desemberutgaven av internavisa til CCB redegjør konsernet for «betydelige oppdrag» gjennom nye avtaler med både oljeselskap, riggeiere, og utstyrsleverandører. Behovet for oppbemanning omtales, på lokasjoner som Kirkenes, Hammerfest, Sandnessjøen, Kristiansund, Florø og hovedbasen subsea-vedlikehold på Ågotnes utenfor Bergen.

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
 
Petter Kaasen
annonsekonsulent,
Mob: 957 33 008
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter