Flytter inn i ny terminal 

Meyership fra Mo har skaffet seg egen terminal i Sandnessjøen.PÅ PLASS: Meyership flytter inn i ny terminal på Horvnes i Sandnessjøen, fra venstre: Kjell Moan fra Meyership, befrakter Rolf Asle Paulsen fra Per Johansen Transport, og befrakter Geir Ole Bullvåg fra Meyership. Foto: Morten Hofstad

Petro Puls: Morten Hofstad

Spedisjonsfirmaet Meyership AS på Mo har endelig tatt steget inn i en egen 500 kvadratmeter stor terminal i Sandnessjøen. Løsningen ble et nyoppført utleiebygg hos Asco på Horvnes som har både kontorer, sammen med kjøle- og frysekapasitet innenfor moderne lasteramper tilpasset vogntog.

Varetransport
Selv om terminalanlegget ligger på Horvnes vil ikke Meyership i hovedsak henvende seg mot offshore-bransjen. Selskapet opererer først og fremst i Sandnessjøen innen dagligvare i samarbeid med Per Johansen Transport fra Herøy.
– Vi er åpne for samarbeid med andre aktører i regionen også, forsikrer konsulent Kjell Moan i Meyership.
– Dette blir det vi kaller en 24/7-terminal, der brukerne vil kunne komme og gå når det passer dem. Terminalen er innrettet for landbasert frakt, fra bil til kunde. Vi vil tilby transportløsninger i Sandnessjø-området, samt til «øyriket», fortsetter Moan.
Anlegget til Meyership blir i første omgang ikke døgnbetjent.
– Målet er å få grunnlag for et par mann som har oppmøteplass på anlegget vårt, sier Kjell Moan og Geir Ole Bullvåg.

Mer logistikk
Meyership blir med dette nok en aktør innenfor varetransport og logistikk i Sandnessjøen. Fra før samarbeider havnevesenet med rederiet Norlines gjennom terminalen på kaia i havna. GAC Shipping opererer som agent på vegne av aktørene i offshorenæringen. Baseselskapene Asco og Helgelandsbase håndterer gods til og fra offshore-flåten.
– Sandnessjøen er for oss et vekstsenter på Helgeland, og terminalkapasitet har vært mangelvare, ifølge Meyership.

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter