John Kenneth Selven. Foto: Torgnes AS

John Kenneth Selven er ansatt som ny administrerende direktør i investeringsselskapet Torgnes AS.

- Vi er innmari stolte over at vi har fått John Kenneth til å lede utviklingen i Torgnes-konsernet fremover Han har en sterk faglig bakgrunn og solid ledererfaring innenfor sentrale områder for vår virksomhet. Han kjenner oss allerede godt gjennom sitt styreverv og har vært med på å utvikle den strategiske retningen. Han er definitivt den rette til å sette planene og ambisjonene til selskapet ut i livet, uttaler styreleder i Torgnes, Paul Birger Torgnes, i en melding.

Selven har de siste årene ledet forretningsutvikling og logistikk i Rambøll, og særlig med industri og akvakultur. Her ledet han også Global Aqua Forum. Selven vil tiltre stillingen i løpet av sommeren.

Torgnes AS:

Selskapet eier 71 % av aksjene i Campus Blå Norsk Havbrukssenter AS, som igjen har følgende heleide datterselskap; Norsk Havbrukssenter Visning AS, Aquaculture Innovation AS, Codfarm AS, Eco Fjord Farming AS, Helgeland Miljøfisk AS, Toft Brygge AS, Campus Blå AS, Norsk Havbruksfagskole AS, Havbruksakademiet AS, Campus Blå kurs og konferanse AS og Campus Blå Folkehøgskole AS.


Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter