PHARMAQ Analytiq rørvik

Åpner analyselab for fiskehelse i Rørvik

Bildet ble tatt 27 januar 2020. Fra venstre: Pål Nilsen, Miriam Furne og Anette Mjanger støtte fra PHARMAQ Analytiq teamet i Bergen, og videre med fast arbeidsplass i Rørvik har vi Kristina Savic (laboratorieansvarlig) og Ingrid Hagerup (kundekonsulent).

Lillian Lyngstad, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

PHARMAQ Analytiq åpner i disse dager et moderne laboratorie for fiskehelse på InnovArena i Rørvik.

Sammen med et 30-talls bedrifter fra marin og maritim sektor på Innov Arena ønsker bedriften å bidra til en styrking av strategisk viktig kompetanse for oppdrettsnæringen på Namdalskysten. PHARMAQ har allerede sterk tilhørighet i Namdalen, med sin nylig utvidede vaksinefabrikk i Overhalla som leverte ca 2 milliarder vaksinedoser i 2019 til oppdrettsnæringen i inn- og utland.

- Målet med nyetableringen i Rørvik er å øke tilgjengeligheten av tjenester innen fiskevelferd og fiskehelse for oppdrettsnæringen, sier Nils Arne Grønlie, Daglig Leder i PHARMAQ Analytiq.

Han forteller at kunnskapsbedriften er verdensledende innenfor sitt felt, arbeider målrettet mot bedre fiskehelse og analyser primært innenfor laks og rognkjeks. De betjener blant annet kunder i Norge, Skottland, Irland, England og Chile. I mai 2018 åpnet selskapet et nytt laboratorium på Marineholmen i Bergen.

– Laboratoriet på Rørvik inneholder moderne teknologi. Vår ambisjon med å tilgjengeliggjøre akkrediterte analyser og kompetanse til denne regionen er å gi fiskehelsetjenestene og oppdretterne en nær partner som kan bidra til mer kunnskap for å kunne møte utfordringer og videreutvikle oppdrett i Namdalsregionen, sier Pål Nilsen, driftsleder i PHARMAQ Analytiq.

 

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter